ATLéTICO MADRID SCHAART ZICH IN RIJTJE GEïNTERESSEERDE CLUBS VOOR GIMéNEZ

Santiago Giménez is na zijn eerste seizoen bij Feyenoord in trek bij diverse clubs. De volgende die in het rijtje aansluit is Atlético Madrid.

De Mexicaans international wordt volgens zijn zaakwaarnemer Morris Pagniello nauwlettend in de gaten gehouden door Los Colchoneros. 'Het klopt dat Atlético belangstelling heeft. Ik denk dat het een van de beste opties zou kunnen zijn', zegt de Italiaan in gesprek met Mundo Deportivo.

Naast de Spaanse grootmacht werd de tienvoudig international eerder ook al gelinkt aan Benfica, dat ook Orkun Kökçü hoog op het verlanglijstje heeft staan. Pagniello geeft nog een aantal namen prijs. 'Er zijn meer clubs die naar hem hebben geïnformeerd, waaronder Napoli, Inter en clubs uit de Engelse Premier League.'

In zijn debuutseizoen in Rotterdam kwam de 22-jarige Gimenez in 32 competitieduels in actie. Daarin kwam de spits tot vijftien treffers. Bij Feyenoord heeft de linkspoot nog een contract tot medio 2026. Vorige zomer namen de Rotterdammers de Mexicaan voor circa vier miljoen euro over van Cruz Azul.

2023-06-09T11:18:13Z dg43tfdfdgfd