ACTEUR REYNOLDS ZIET KEEPER FOSTER BIJTEKENEN BIJ 'ZIJN' WREXHAM

Voetbalclub Wrexham heeft ook volgend seizoen in de Engelse League Two de beschikking over doelman Ben Foster. De 40-jarige oud-international tekende een contractverlenging van een jaar bij de gepromoveerde club van eigenaren en filmsterren Rob McElhenney en Ryan Reynolds.

"Aan het einde van vorig seizoen was het al wel duidelijk dat ik het leuk vond om bij de club te zijn. Ik hield ervan deel uit te maken van het team en van alles waar Wrexham voor staat", verklaarde Foster. "Ik had voor het einde van vorig seizoen besloten dat ik dit wilde doen, omdat het als thuis voelt. Ik ben nog nooit bij een voetbalclub geweest waar ik me zo snel op mijn gemak voelde."

Foster beëindigde in september zijn actieve carrière, maar werd een half jaar later overgehaald door Wrexham om tot het einde van het seizoen de geblesseerde Rob Lainton te vervangen. De routinier speelde acht wedstrijden voor de club in de National League en vertolkte een cruciale rol in het kampioenschap met een gestopte strafschop in de topper tegen rivaal Notts County.

Foster, die acht interlands speelde voor Engeland, speelde in 2005 als huurling van Stoke City ook al voor Wrexham. Later kwam hij uit voor onder meer Manchester United, Birmingham City, West Bromwich Albion en Watford.

2023-06-09T10:57:52Z dg43tfdfdgfd